Tips voor de mooiste trajecten

Beleef de natuur van haar mooiste kant. Ontdek samen met ons het Emsland! Exclusief voor u als houder van een Emsland-Touren-Ticket bieden we u veel passende, aantrekkelijke voordelen bij de belevenistouren. Ga samen met onze partners op ontdekkingsreis en leer de schoonheid van het Emsland kennen.

Papenburg-route

Ontdek op een traject van ong. 14km met de fiets het Emsland rond de stad Papenburg.

meer

Rondom Emsbüren

Emsbüren is meer dan 1.200 jaar oud en heeft een geweldige charme dankzij de liefdevol gerestaureerde gebouwen in de stadskern.

meer

Ems-kanaaltour

De ong. 35km lange fietstour staat volledig in het teken van het Ems-kanaal.

meer

Genietertour

De genietertour is een ong. 41 km lange fietstour met de mogelijkheid van een treinrit tussen Meppen en Geeste.

meer

Noordelijk Emsdal

De ong. 56 km lange route loopt door de gemeenten Dörpen en Rhede. Een kleine omweg met de feits brent u naar de 1.000 jarige linde in Heede.

meer

Lingen – Noordroute

De Noordroute leidt u via eeng ong. 45 km lange fietstour langs het Linger Land. De grootste stad van het Emsland heeft met een geschiedenis van meer dan 1.000 jaar het een en ander te vertellen.

meer

Geschiedenisroute

Reis in de sporen van vervlogen tijden! Beleef tijdens de tocht de facettenrijke geschiedenis van het Emsland en de culturele gezichten van het heden.

meer

Water- & techniekroute

De ong. 67 lange route is een combinatie van een fiets-, bus- en treinrit.

meer

Hunnen- en Hollandganger-route

Reis in de sporen van vervlogen tijden! Beleef tijdens de tocht de facettenrijke geschiedenis van het Emsland en de culturele gezichten van het heden.

meer

Veen-tour

Op deze ong 66 km lange fietstour toont het veen zich van zijn mooiste kant. Het Barfußpfad en Aardolie-Aardgas-museum in Twist, direct aan de Schulsee, zijn een ideaal startpunt.

meer

Emden route

Emden is niet alleen een zeehavenstad, maar ook de cultuurhoofstad van Oost-Friesland.

meer

 

 

[/fusion_builder_column]